Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Løbspause i Danmark

Pga. Corona-virus er det besluttet at aflyse alle travløb i Danmark i foreløbig to uger. Men i løbspausen kan følhoppeejerne jo passende begynde at studere, hvilken hingst, der skal bruges i denne sæson.

Vi har to gode kandidater til din hoppe. Den ene er Avlschampion i 2019 – Ens Snapshot – og den anden er Muscle Hill-sønnen Michael’s Turn, hvis afkom fra 2018 og 2019 ser fantastiske ud. Ens Snapshot taler for sig selv med afkom som Politiken, Winston Sisa, Commit Boom Bay, Please Perfect, Apapmand, Wonderboy, Balotelli, Salina, Barolo osv.

Begge heste står til kun 0 + 12.000 kr. + moms. Se mere i annoncen herunder.

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com