Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Michael’s Turn

Hans første årgang (født 2018) tegner fantastisk!

MICHAEL’S TURN

Den første Muscle Hill-søn i dansk travavl!

Michael’s Turn har alle muligheder for at blive den nye tophingst i dansk travsport!

Med travsportens nye linjedanner, Muscle Hill som fader og en moder, der er søster til tophingste som Donato Hanover og Here Comes Herbie, bærer Michel’s Turn de bedste blodlinjer i verden.

Ja, og så er hans morfar SJ’s Caviar – søn af SJ’s Photo, hvis blod er slået stærkt igennem i Danmark med bl.a. fire vindere af såvel Dansk Trav Derby som Dansk Trav Kriterium i dette århundrede.

Der har vel aldrig været en avlshingst i Danmark i nyere tid med en bedre afstamning!!

Michael’s Turns moder, Decimal Hanover, der som åring kostede 260.000 dollars, startede blot enkelte gange og satte vinderrekord 1.14.6 som 2-åring. Hun blev derefter sendt i avlen, hvor hun har fået tre afkom – to hopper og en hingst.

Moderen til Decimal Hanover, D Train (Donerail) betragtes som en af travsportens allerbedste avlshopper med afkom som Hambletonian-vinderen Donato Hanover, der siden har slået sit navn fast som en af sportens mest betydende avlshingste som fader til heste som Uncle Lasse, The Bank, Shake it Cerry, D’One,  Brodway Donna og mange flere samt tophesten Heres Comes Herbie, der står i Indiana og er fader til bl.a. Mister Herbie og Natural Herbie, der begge har tjent mere end en million dollars. Et tredje afkom efter D Train – Detour Hanover – blev i 2011 solgt for rekordprisen 825.000 dollars.

Michael’s Turn tilhører første årgang efter Muscle Hill, der er championhingst på alle lister i Nord-Amerika og som i 2018 bev championhingst i Sverige

Muscle Hill er i dag verdens dyreste avlshingst, og anparter i Muscle Hill handles officielt til priser på omkring 170.000 dollars – eller 1.2 millioner kroner!

Herhjemme  er det i praksis umuligt at få sin hoppe bedækket ved Muscle Hill med mindre man ejer en share i hingsten!

Muscle Hill-sønnen MICHAEL’S TURN – tilbydes til kun 0 + 12.000 DKK!!

Som åring kostede Michael’s Turn 105.000 dollars på auktion, og forventningerne til ham var store på løbsbanen.

Imidlertid pådrog hingsten sig en skade som 2-åring efter den var godkendt i en Qualifier som let vinder i 1.14.8 – og den har derfor aldrig kunnet trænes optimalt.

Troen på Michael’s Turns evner var imidlertid fortsat så store, at beholdt den i træning og ret exceptionelt for en amerikansk traver debuterede den først i løb som 4-åring!

i alt har Michael’s Turn startet 35 gange, den har vundet 8 sejre og sat vinderrekord 1.11.5 – det blev til 67.343 dollars i indtjening.

Vi havde næppe haft mulighed for at få en hingst som Michael’s Turn til Danmark, hvis ikke skader har betydet, at løbskarrieren aldrig nået de højder, man havde forventet i USA.

Michael’s Turn er en nem og klog hest, at have med at gøre, og vi har stor tro på, at det er en af de fine egenskaber, han vil give videre til sine afkom. Hans første årgang født i 2018 ser blændende ud, og flere opdrættere er kommet retur med deres hopper til bedækning ved Michael’s Turn.

Michael’s Turn med de stærke blodlinjer er klar til at modtage din hoppe
– og prisen er 0 + 12.000 DKK excl. moms.

Ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26 – eller mail gunnerchristiansen@outlook.com

 

 

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com