Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Forfatter: snapshot

Dream Kåsgård vandt i Aalborg 17. feb.

Ved lunchløbene i Aalborg mandag middag vandt Ens Snapshot-sønnen Dream Kåsgård en ganske flot sejr for Flemming Jensen. Dream Kåsgård kunne overtage spidsen fra Tough Macoy på første langside, og resten var defilering. Vindertiden fine 1.16,7 over de 2140m, som i anledning af den hårde blæst blev afviklet som linjestart.

Foto: Ditte Hesselborg

Flirting Diamond vandt i Skive 15. feb.

Endnu en løbsdag. Endnu en sejr. Denne gang var det 3-årstalentet Flirting Diamond, der kunne sejre for manden i billedet, jockey Hussein Kassir. Endda efter et vildt løb, som mestendels foregik i tredje spor. Men det var Flirting Diamond ligeglad med, og den trak bare fra til overlegen sejr til slut i tiden 1.20,9a/2060m. Der venter mange flere sejre til Flirting Diamond i år.

Foto: Flemming Andersen

Diva Sisa vandt i Århus 14. feb.

Ingen løbsdage uden Ens Snapshot-sejre. Det er efterhånden blevet en fast opskrift, og ved løbene i Aarhus fredag 14. februar var det Diva Sisa, som kunne løbe først over stregen med Skive-kusken Dennis Kristiansen i sulkyen. Den førende Mojo’s Star blev et let bytte i opløbet, og Diva Sisa vandt i tiden 1.17,1/1820m voltestart.

Foto: Ole Hindby

Enok vandt på Lunden 9/2

Steen Juul-trænede Enok har længe kandideret til en sejr, og den kom så på Lunden søndag eftermiddag. Enok førte hele vejen og vandt i tiden 1.16,7 over de 2000m auto.

Foto: Burt Seeger

Enson vandt i comebacket på Fyn 7. feb.

Der går praktisk talt ikke en dansk løbsdag for tiden, uden der er en Ens Snapshot-vinder eller to blandt dem, der henter vinderbuketter efter løbene.

I Odense fredag eftermiddag var det Enson, der kunne vinde en sikker sejr. I hvert fald efter kusken Birger Jørgensen fik pareret en galop med knap en omgang til mål. Siden var resten legeværk for Enson, som kunne sejre i tiden 1.16,5a/1640m efter en sidste kilometer i bedre end 1.14,0.

Enson vandt sikkert på Fyens Væddeløbsbane fredag 7. februar. Foto: Gorm Johansen

Elegant C N vandt i Skive 3. feb.

Elegant C N tog sin femte sejr i kun otte starter, da den vandt legende let mandag middag i Skive. Bent Svendsen var udelukket, så René Kjær sad i sulkyen. Pressede sig til spids efter 650 meters kørsel, og siden var resten ren defilering. Vandt i tiden 1.15,8 over de 2060 meter med autostart.

Elegant C N ved en tidligere sejr i Aarhus. Foto: Ole Hindby.

To sejre på Lunden lørdag 1. feb.

Sejrene ruller godt på for Ens Snapshot-afkommene, og februar blev indledt på allerbedste måde, idet det blev til to afkomssejre. Først kunne Evita Skovsende vinde let efter offensiv styring af Jeppe Juel, og et par løb senere blev det til sejr til Countdown og Nanna Nielsen efter føring hele vejen.

Countdown vinder med Nanna Nielsen efter føring fra start til mål. Foto: Burt Seeger.

Carpark North vandt i Aalborg 31/01

Ved løbene i Aalborg blev det til en enkelt afkomssejr til Ens Snapshot. Den kom til Flemming Jensen-trænede Carpark North, som trods en hård rejse udvendigt på den førende favorit Joker Newport, alligevel kunne afgøre sikkert til sejr i tiden 1.16,4a/2140m.

Der var også en fin andenplads til Benjamin Nordal i 5. løb. Tabte kun til den store favorit Broad Vision, og vinder snart løb!

Carpark North vinder sikkert for Flemming Jensen trods et hårdt løb udvendigt for favoritten Joker Newport. Foto: Ditte Hesselborg.

To sejre i Aarhus lørdag 25/1

Lørdag aften var der Saturday Night Racing på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Igen denne løbsdag blev det til to sejre til Ens Snapshots afkom, så nu er sæson 2020 for alvor i gang!

Først vandt hædershesten Wonderboy løbet for heste op til 850.000 kr. Det skete i tiden 1.14,4a/1800m med Steen Juul i sulkyen. Et par løb senere vandt Jeppe Rask med Epicwildfire M T trods startspor 12. Vindertiden 1.17,3a/1800m.

Læs mere om løbene på Danskhv.dk, Travservice.dk eller Travet.dk.

Wonderboy vinder med Steen Juul i sulkyen. Foto: Ole Hindby.

 

Dobbeltsejr i Aalborg 20/1

Ens Snapshot måtte vente knap tre uger med at få sine første vindere på dansk jord. Men så kom der til gengæld også to af slagsen på samme løbsdag, da Racing Arena Aalborg arrangerede Lunchtrav.

Første vinder var Cherokee Heaven i 2. løb. Den Sarah W. Melsen-trænede hest var helt overlegen i tiden 1.15,6a/1640m på en løbsdag, hvor der blæste en strid vind. Der var modvind i opløbet, men det var Cherokee Heaven ligeglad med, og den vandt til bundodds 1,72 med René Kjær i sulkyen.

Foto: Ditte Hesselborg

Allerede løbet efter vandt et Ens Snapshot-afkom igen. Søren Klitgaard kørte tidligt til spids med Dixi, og i en medrivende opløbsduel med løbets favorit Enjoy Banker, så trak Dixi hele vejen ind i mål i vindertiden 1.16,1a/2140m. Det hjalp selvfølgelig på chancerne, at forhåndsfavoritten samt ligeledes betroede Ceania Diamond var udgået.

Foto: Ditte Hesselborg

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com