Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Forfatter: snapshot

To sejre i Aalborg 10/7

Sejrene fortsætter med at rulle ind i en lind strøm for Ens Snapshot. Fredag i Aalborg blev det til sejre til Another Dream med Kasper K. Andersen efter en flot langspeed samt Jane Hall, som nappede sin fjerde sejr på stribe på en kort speed for Bo Westergaard.

Another Dream vandt en flot sejr for Kasper K. Andersen fredag 10. juli i Aalborg. Foto: Ditte Hesselborg

Ems vandt i Aalborg 8. juli

Det blev til en enkelt sejr i Aalborg på amatørløbsdagen som blev afviklet uden spil og uden tv-billeder. Den stod Ems med Søren Klitgaard for, da de vandt i tiden 1.17,5/2140m.

Ens Snapshot ønsker tillykke!

Ems vinder for en stortilpas Søren Klitgaard. Foto: Ditte Hesselborg.

Bet For Me Jersey vandt i Skive 6. juli

Ens Snapshot-sønnen Bet For Me Jersey vandt en imponerende sejr i Skive mandag aften, da den trods galop angreb med 800m til mål i et sprinterløb. Det burde normalt ikke kunne lade sig gøre, men Bet For Me Jersey vandt i tiden 1.15,6a/1600m.

Flot, flot – og Ens Snapshot ønsker tillykke!

Bet For Me Jersey vandt i Skive mandag 6. juli med Bent Svendsen i sulkyen. Foto: Flemming Andersen.

To sejre mere på Grand Prix-søndagen

To sejre lørdag og to sejre søndag i Grand Prix-weekenden. Jo, naturligvis tog avlschampion 2019 også godt for sig af retterne i den største travweekend i Aarhus.

Søndagens vinderheste hed Chardonnay, som fightede sig til sejr i 1.17,1/1800m og Commit Boom Bay i 1.16,3/2340m. Commit Boom Bays sejr var i Preben Munchs Mindeløb til 100.460 kr. i førstepræmie. Dermed tog Ens Snapshot et stort skridt frem mod endnu et avlschampionat. Ved halvåret var føringen stor.

Ens Snapshot ønsker tillykke til både Chardonnay og Commit Boom Bay!

Commit Boom Bay vandt Preben Munchs Mindeløb med Steen Juul i sulkyen. Foto: Ole Hindby.

Først vandt Andre Ward i 1.15,6a/1800m. Havde dødens på Raket Brodde det meste af løbet, men denne galopperede i opløbet, og så var den værste imod i stedet Key Largo, som kom fri til angreb midt på opløbet. Senere vandt Frederik flot en 3-årsprøve foran sidste års kronede 2-årskonge Fossa. Frederik vandt i 1.17,2a/2360m.

Sejr i Skive 29/6 til Uzal Nordal

Det blev til en enkelt sejr til Ens Snapshot ved mandagens løb i Skive. Den stod Uzal Nordal for, da den 9-årige hingst vandt efter føring fra start til mål i tiden 1.17,5/2000m.

Marc Bæk Nielsen vinder med Uzal Nordal i Skive mandag 29. juni.

Vi skylder en lille opfølgning på de seneste tre løbsdage i Danmark, hvor det – selvfølgelig – er blevet til sejre til Ens Snapshots afkom alle tre steder.

I Odense torsdag 18/6 var vinderhestene Fang Gu Bakkely med René Jonassen og Arm Bri med Henrik Lønborg.

Fredag i Aarhus vandt Commit Boom Bay en indledende afdeling til Preben Munchs Mindeløb og så nappede Enjoy The Game en prøve til Jydsk 4-årings Grand Prix, og fremstår dermed som en af de bedste chancer i Grand Prixet, hvor der køres om 630.000 kr. i samlet præmiesum. Begge vinderhestene blev kørt af Steen Juul.

Søndag i Aalborg vandt Jane Hall for Mads Henriksen. Jo, Ens Snapshot laver VINDERE – og du kan stadig nå at få produceret en “Snapper” årgang 2021.

Enjoy The Game vinder en Grand Prix-prøve i Aarhus fredag eftermiddag med Steen Juul i sulkyen.

En enkelt sejr i Skive 15/6

Ved løbene mandag eftermiddag blev det til en enkelt sejr til Ens Snapshots afkom. Sejren tog Feodora Toft sig af, da den vandt 1. løb med Jeppe Rask i sulkyen. Det lignede ellers længe sejr til favoritten Frank The Tank, men den rullede over i galop midt på opløbet, og så var vejen banet for Feodora Toft, som vandt i tiden 1.17,3a/2060m.

Ens Snapshot vrinsker tillykke fra Biersted!

Feodora Toft vinder for Jeppe Rask. Foto: Flemming Andersen

Ens Snapshot kan også vinde på Bornholm

Søndag eftermiddag var der travløb på Bornholms Brand Park, og dagens indledende opgør gav sejr til Elia i et yderst rodet løb, hvor faktisk kun to ud af de otte deltagere fik noteret tid. Elia vandt med mere end et opløb i tiden 1.22,4/2160m, og behøver ikke sige undskyld for sin indsats. I sulkyen sad René Jonassen fra Lunden.

Elia med René Jonassen vinder 1. løb
Bornholms Brand Park 14. juni 2020
Fotograf: Torben Ager – Travfoto Bornholm

En enkelt sejr i Aalborg 12/6

Ved fredagsløbene i Aalborg 12/6 blev det til en enkelt afkomssejr til Ens Snapshot. Den kom via den 3-årige hoppe Jane Hall, som blev kørt på chancen, og speedede derefter alle ned i opløbet. Vindertiden 1.18,5/2160m og i sulkyen sad Bo Westergaard.

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com