Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Grand Prix-succes for ENS Snapshot

Vor avlshingst, Ens Snapshot havde en stor dag på Jydsk Væddeløbsbane søndag eftermiddag med sejr til såvel Winston Sisa i Jydsk 3-årings Grand Prix og Victoria Sisa i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix. Desuden blev Wasabi Cloc en tæt nummer to i Consolation-løbet.

Winston Sisa, der trænes af Jan Dahlgård, men havde Steen Juul i sulkyen, tog spids fra sin udvendige startplads og siden var det spil til et mål.

Ingen var i stand til at udfordre ENS Snapshot-sønnen, der sejrede afstoppet i 1.15.3a/2360 m. Vindertiden var den næsthurtigste i løbets historie – kun overgået af Therumoursaidfire, der i fjor vandt i 1.15.1.

Winston Sisa ejes af københavnske Stald Trot-On og er opdrættet af Bjarne Ladefoged.

Bjarne Ladefoged er både opdrætter og ejer af Victoria Sisa, der trænes af Martin Hansen, men som køres af Rene Kjær.

Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix blev et utroligt spændende løb, hvor dommerne måtte se på målfotoet i flere minutter, før de kunne hejse Victoria Sisa som vinder, foran favoritten Verify Dust med Jeppe Juel, der havde ført undervejs.

Efter en hastig åbning af Verify Dust i 1.10-tempo kom Victoria Sisa frem i dødens, og det var mellem disse to slaget stod i opløbet.

Victoria Sisa sejrede i 1.16.1a/1800 m.

I consolationløbet sluttede Wasabi Cloc med Henrik Lønborg godt af til andenpladsen bag Whisky in the Jar, så man kan ikke andet end sige, at ENS Snapshot virkelig satte sit præg på søndagens danske storløb.

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com