Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Sikken en weekend!!

Ens Snapshot havde en fantastisk weekend i Aalborg, hvor Salina sejrede lørdag og såvel Politiken som Unik Tamsen om søndagen.

Aalborghesten Salina fortsætter de fine takter, og på en meget flot afslutning nåede den frem til sejr for Jeppe Juel i 1.15.0/2120 meter.

Det var tredje sejr i træk til Salina på Aalborg-banen og siden den blev Aalborghest.

Politiken har i lang tid været mest vindende og hurtigste afkom efter ENS Snapshot, og den position understregede den med stor tydelighed, da den satte den danske elite til vægs ved en fornem sejr med Morten Friis i sulkyen.

Efter et perfekt løb i andet par udvendigt skød Politiken frem i opløbssvinget, og ind i opløbet trak Morten Friis det norske hovedløb.

Da var det som om Politiken fandt et ekstra gear, og den trak fra konkurrenterne til sikker sejr i 1.11.8a/1600 m – kun 1/10 fra banerekorden.

I 2-årsløbet startede Unik Tamsen med Birger Jørgensen for anden gang i karrieren. I debuten sad Unik Tamsen fast i ryg på en tredjeplads over mål.

Her sad den i vinderhullet indtil midt i opløbssvinget, hvor Birger Jørgensen trak den bagom og sendte den frem ude i tredje spor.

Ned gennem opløbet fightede Unik Tamsen sig til sejr i 1.18.9a/2100 m

Unik Tamsen  trænes af Gordon Dahl.

Vi du også have et ENS Snapshot afkom, så du kan komme i Vindercirklen – vi kan tilbyde flere spændende afkom – også startklare.

Ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26

 

 

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com