Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

16/6 Århus – Sejr til Dream Kåsgård i 4-års prøverne

I dagens 9 løb, ” Jysk 4-årings Grand Prix forsøg ” var der en stærk præstation af Ens Snapshot afkommet Dream Kåsgård der gik til sejr trænet af Roger Wallman, kørt af Jeppe Juel og ejet af Team Clemmensen & Christensen I/S i 16,5 2360m. autostart med 15.000kr. til ejerne.

Dream Kåsgård fik en rolig start fra sit spor 6 bag startbilen, til 3 par udvendigt. Herfra satte Jeppe Juel angrebet ind via 3 spor ned af sidste langside, frem til dødens i sidste sving. Ned gennem opløbet, pressede den sig på klassehestens maner forbi til en sikker sejr, selv om Århusbanen tydeligvis ikke var i hestens favør. Første 500m. efter 16,2 og første 1000m. efter 16,4.

Ens Snapshot ønsker kredsen omkring Dream Kåsgård tillykke, og glæder sig til at se sin søn i finalen.

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com