Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Ens Snapshot og Michael’s Turn tilbyder!

Benyt Danmarks førende avlshingst 2019, Ens Snapshot eller Muscle Hill-sønnen Michael’s Tur til din hoppe – transport fra hele Danmark arrangeres – eller sæd fremsendes. Og vi kan også tilbyde hoppeejerne sommergræsning til deres hopper og føl.

Foråret er lig med føl tid, og har du ikke allerede bestemt, hvem der skal være næste partner for din hoppe, så bør du overveje Danmarks førende avlshingst 2019, ENS SNAPSHOT eller MICHAEL’S TURN.

Ens Snapshot har for længst slået sit navn fast som en af Skandinaviens bedste avlshingste, og hans afkom har vundet såvel Dansk Trav Derby som Dansk Hoppe Derby samt en række andre af vores store betydelige travløb.

Michael’s Turn er søn af Muscle Hill, der har domineret Nordamerika og var Champion i Sverige i fjor. Hans første afkom er født i 2018, og ser blændende ud!

Vi sørger gerne for transport til din hoppe ligesom vi kan tilbyde at have hende på sommergræs – og begge dele til favorable priser.

Vi sender også gerne sæd til dig, hvis det ønskes.

Kort sagt: Ønsker du at bruge vores hingste, Ens Snapshot og Michael’s Turn vil vi sørge for at give dig den bedste betjening ud fra dine ønsker.

Ring for mere information til Gunner Christiansen på 40 38 52 26 –

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com