Ens Snapshot Ens Snapshot

Den sikre

Ens Snapshot

Michael's Turn Michael's Turn

Den spændende

Michael's Turn

Ens Snapshot og Michael’s Turn tilbyder!

Benyt Danmarks førende avlshingst 2019, Ens Snapshot eller Muscle Hill-sønnen Michael’s Tur til din hoppe – transport fra hele Danmark arrangeres – eller sæd fremsendes. Og vi kan også tilbyde hoppeejerne sommergræsning til deres hopper og føl.

Foråret er lig med føl tid, og har du ikke allerede bestemt, hvem der skal være næste partner for din hoppe, så bør du overveje Danmarks førende avlshingst 2019, ENS SNAPSHOT eller MICHAEL’S TURN.

Ens Snapshot har for længst slået sit navn fast som en af Skandinaviens bedste avlshingste, og hans afkom har vundet såvel Dansk Trav Derby som Dansk Hoppe Derby samt en række andre af vores store betydelige travløb.

Michael’s Turn er søn af Muscle Hill, der har domineret Nordamerika og var Champion i Sverige i fjor. Hans første afkom er født i 2018, og ser blændende ud!

Vi sørger gerne for transport til din hoppe ligesom vi kan tilbyde at have hende på sommergræs – og begge dele til favorable priser.

Vi sender også gerne sæd til dig, hvis det ønskes.

Kort sagt: Ønsker du at bruge vores hingste, Ens Snapshot og Michael’s Turn vil vi sørge for at give dig den bedste betjening ud fra dine ønsker.

Ring for mere information til Gunner Christiansen på 40 38 52 26 –

Grand Prix-succes for ENS Snapshot

Vor avlshingst, Ens Snapshot havde en stor dag på Jydsk Væddeløbsbane søndag eftermiddag med sejr til såvel Winston Sisa i Jydsk 3-årings Grand Prix og Victoria Sisa i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix. Desuden blev Wasabi Cloc en tæt nummer to i Consolation-løbet.

Winston Sisa, der trænes af Jan Dahlgård, men havde Steen Juul i sulkyen, tog spids fra sin udvendige startplads og siden var det spil til et mål.

Ingen var i stand til at udfordre ENS Snapshot-sønnen, der sejrede afstoppet i 1.15.3a/2360 m. Vindertiden var den næsthurtigste i løbets historie – kun overgået af Therumoursaidfire, der i fjor vandt i 1.15.1.

Winston Sisa ejes af københavnske Stald Trot-On og er opdrættet af Bjarne Ladefoged.

Bjarne Ladefoged er både opdrætter og ejer af Victoria Sisa, der trænes af Martin Hansen, men som køres af Rene Kjær.

Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix blev et utroligt spændende løb, hvor dommerne måtte se på målfotoet i flere minutter, før de kunne hejse Victoria Sisa som vinder, foran favoritten Verify Dust med Jeppe Juel, der havde ført undervejs.

Efter en hastig åbning af Verify Dust i 1.10-tempo kom Victoria Sisa frem i dødens, og det var mellem disse to slaget stod i opløbet.

Victoria Sisa sejrede i 1.16.1a/1800 m.

I consolationløbet sluttede Wasabi Cloc med Henrik Lønborg godt af til andenpladsen bag Whisky in the Jar, så man kan ikke andet end sige, at ENS Snapshot virkelig satte sit præg på søndagens danske storløb.

 Snapshot-afkom dominerer

Obi Wan og Politiken går næsten samtidigt over mål .
Obi Wan og Politiken går næsten samtidigt over mål .

Ny banerekord og elitetid 1.10.1 – vindere på flere baner – jo, ENS Snapshot-afkommene hævder sig godt i løbene.

Tarantino med Birger Jørgensen i sulkyen satte ny banerekord for 4-årige hoppe, da den vandt en sikker sejr på Bilund Trav i 1.16.2/2000 m volte. Tarantino trænes af Søren Johansson og ejes af Miakel Poulsen – Torben Christiansen er opdrætter-

Ens Snapshots mest vindende og hurtigste afkom Politiken var meget tæt på at slå Danmarksrekordholderen Obi Wan på Jägersro.

Politiken med Morten Friis skyggede Obi Wan under løbet, og angreb midt i opløbet – over mål var der ikke meget der skilte de to danske heste. Politiken fik noteret elitetiden 1.10.2a/1600 m, mens Obi Wan fik noteret 1.10.1 – samme tid som millionløbet Åbergs Memorial senere på aftenen blev vundet i.

Og øvrige Ens Snapshot-afkom, der har gjort sig godt bemærket:

I Billund vandt Snap Lomumba med Bøje Laursen i 1.17.9/2000 m.

I Aalborg vandt Angelina med Kaj Jensen årets første 2-årsløb på den bane – Angelina vandt suverænt i 1.19.0(2000 m

Senere på aftenen sejrede Priska med Christian Lindhardt i 1.17.0a/2100 m.

Vi du også have et ENS Snapshot afkom – Gunner Christiansen har flere til salg . ring på 40 38 52 26

Dobbelt Snapshot

ENS Snapshot havde to vindere +1 på Skive Trav mandag aften.

Turbo Star er komme flor fra start i karrieren, og vandt sin anden sejr i anden start. Ny rekord 1.18.3/2080 m tegner godt . Morten Friis kørte.

Thor Gammelsbæk tog også sin anden sejr i karrieren, men det var i femte start. Jeppe Juel kørte og vindertiden var 1.18.2/2060 m.

Og så vandt Tour de Pejsegården med Knud Mønster Prøveløbet i 1.18.9/2060 m.

 

Politiken vandt på Falster

ENS Snapshot-sønnen, Politiken med Morten Friis vandt søndag eftermiddag det traditionsrige Harald Lunds Mindeløb på Car Center Racetrack.

Politiken gik til start som storfavorit, og trods et hårdt løb indfriede den forventningerne med Morten Friis i sulkyen og hjemførte førstepræmien på 75.000 kroner.

Politiken sejrede i 1.13.2a/1640 m og med førstepræmien har Politiken nu tjent 1.7 millioner kroner i karrieren.

 

Salina var flyvende

ENS Snapshot-datteren Salina med Jeppe Juel i sulkyen, vandt onsdag eftermiddag en meget sikker sejr på Billund Trav i 1.13.4a/1900m.

Salina - vandt sin 9. sejr i rekord 1.13.2 på Billund Trav. arkivfoto.
Salina – vandt sin 9. sejr i rekord 1.13.2 på Billund Trav. arkivfoto.

Salina blev sendt tidligt til spids i løbet, og  havde ingen problemer med at holde hjem til sejr i ny rekord 1.13.2.

Salina, der ejes af anpartsstalden. Salina Klubben, fik 15.000 kroner for sejren, og rundede ikke blot 100.000 kroner i sæsonindtjening, men også 200.000 kroner i totalomsætning.

I alt har Salina nu tjent 212.902 kroner –  heraf 112.602 kroner i år.

Vil du også have et afkom som Salina – og din hoppe endnu ikke er kommet i fol.

Så brug ENS Snapshot.

Ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Hattrick til ENS Snapshot

ENS Snapshot havde en god dag på Aalborg Væddeløbsbane mandag aften med tre vindere ud af blot seks startende afkom.

Det var Sweet Sensation med Kenneth Andersen, der vandt i 1.18.3/2100 m –præmie 7.500 kr.

Princeton med Jeppe Juel var tilbage på vinderpladsen i 1.16.0/2100 m – præmie 7.500 kr.

Priska med Christian Lindhardt sprintede 1.14.0/1600 m –præmie 5.000 kr.

Du kan endnu nå at få bedækket din hoppe ved særdeles frugtbare ENS Snapshot – ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Photo uden foto

ENS Snapshot-datteren Photo behøvede ikke målfoto for at hun kunne udråbes som vinder af amatørløbet på Charlottenlund Travbane søndag eftermiddag

Photo blev kørt til sikker sejr af Anders Jonassen i 1.19.0/2100 m på en tung bane.

Wishing Stone finaleklar

Wishing Stone kvalificerede sig i nat til start i finalen i den canadisk storløb, Maple Leaf Trot, der køres næste lørdag med en samlet præiesum på over 3 millioner danske kroner.

Wishing Stone er atter tilbage i løbene i USA efter den har bedækket i Staten New Jersey.

Herhjemme er Wishing Stone tilgængelig på frossen sæd og koster kun 0 5.000 dollars.

Ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26 og bestil sæd til din hoppe efter Wishing Stone.

 

The Great Star som en star

Ens Snapshot-sønnen The Great Star med Kent Friborg i sulkyen var en af fredagens mest overlegne vindere på Billund Trav.

Ved målpassage var The Great Star 7 længder foran nummer to, og den forbedrede sin rekord ved den sikre sejr til 1.16.7/2000 m volte.

The Great Star ejes af Trav Team A/S og trænes af Anders Sørensen, Billund.

En anden fin præstation leverede den 3-årige Ens Snapshot-søn, Wasabi Cloc med Henrik Lønborg.

Parret førte til kort før mål, hvor de måtte se Wega Vang gå forbi til sejr.

Wasabi Cloc noteredes for ny rekord 1.15.1a/1900 m.

Snapshot 2-åring godkendt i 1.20.1

Angelina  – en 2-års hoppe efter ENS Snapshot – Super Spira blev lørdag middag godkendt på NKi Racing Arena i 1.20.1/2140 m.

Angelina trænes og køres af Kaj Jensen, og den ejes af Kurt og Jacob Andresen, der købte den på Aalborg-auktionen for 20.000 kroner,

Victory Kåsgård svarede til sit navn

ENS Snapshot-sønnen Victory Kåsgård levede flot op til sit fornavn ”Victory” (sejr) på Fyens Væddeløbsbane fredag eftermiddag, hvor den vandt overlegent for sin træner Knud Mønster.

Victory Kåsgård, der ejes af Leif og Morten Clemmensen, blev bragt til spids efter 600 meters kørsel, og siden kontrollerede Knud Mønster løbet.

Ind i opløbet gav han Victory Kåsgård marchordre, og parret forsvandt fra konkurrenterne til en sikker sejr i 1.16.4a/2140 m – præmie 7.500 kroner.

Det var anden sejr i år og 3-årige Victory Kåsgård har nu tjent 30.550 kroner

Tip Chip fra start til mål

ENS Snapshot-sønnen Tip Chip har været matchet hårdt i denne sæson, men det har givet hårdhed og onsdag eftermiddag vandt Tip Chip en meget sikker sejr på Charlottenlund Travbane.

Tip Chip blev kørt af Morten Friis, der sendte den til spids i tidligt i løbet, og her blev parret let løbet ud.

Ganske vist forsøgte favoritten, Take it All Easy med Rene Kjær angreb, men Tip Chip afviste sikkert og sejrede i 1.14.5a/2000 m, mens Take it All Easy besatte andenpladsen nogle længder efter.

2starter = 2 sejre

På Bornholm har ENS Snapshot-datteren What a Babe nu startet to gange og har vundet hver gang.

I sidste uge indledte What a Babe karrieren med sejr for Stefan Lind-Holm i 1.24.5/2120 m volte på Bornholms Brand Park.

Syv dage efter var What a Babe atter til start, og igen blev det til en let sejr – nu i 1.25.0/2120 m volte – og igen med Stefan Lind-Holm i sulkyen.

What a Babe er opdrættet af Morten Melin og Anita Gregersen og ejes nu af Stald Staldbajer.

Vi ønsker Tillykke med en flot indledning på karrieren.

Politiken i ny rekord

Politiken har hidtil været ENS Snapshots hurtigste afkom med 1.11.1 – søndag eftermiddag forbedrede Politiken denne notering til 1.10.9.

Politiken med Morten Friis var til start på Bahrenfeld-banen i Hamburg i Bild Harmburg Pokal, hvor de længe lå på en tredjeplads. I opløbet måtte parret dog se favoritten Aida Boko tage sig forbi til tredjeplads,

Løbet var det hurtigste, der nogensiden er kørt i Tyskland og havde Banks med danske Michael Larsen som vinder i 1.09.9a/1680 m.

På andenpladsen fulgte I Won’t Dance i 1.10.5, så Aida Boko i .10.8 og Politiken i 1.10.9

Med 1.10.9 var Politiken klart under den gamle banerekord på 1.11.6!

 

Dansk Avlsløb=ENS Snapshot

Ens Snapshot havde en stor dag på Fyens Væddeløbsbane med de to vindere i Dansk Avlsløb samt sejr til Photo Gardenia i et ordinært løb.

Wishing Boy med Steen Juul vinder sikkert Dansk Avlsløb - udvendigt bliver Winston Sia nummer tre. KM Foto
Wishing Boy med Steen Juul vinder sikkert Dansk Avlsløb – udvendigt bliver Winston Sia nummer tre. KM Foto

I hingsteafdelingen vandt Ens Snapshot-sønnen Wishing Boy let for Steen Juul i ny banerekord 1.14.3a/2140 m – han havde selv den gamle rekord med 1.15.7, så der var tale em om væsentlig forbedring. På tredjepladsen endnu et ENS Snapshot-afkom, nemlig Winston Sisa i 1.14.5 – og det var meget tæt på at, den var blevet nummer to.

Wishing Boy ejes af K E Ravn Tina Staach og P E Jensen, trænes af Gordon Dahl og er opdrættet af Cowboyland, Aalborg.

Victoria Sisa med Rene Kjær havde ingen problemer med at vinde Hoppeafdelingen.
Victoria Sisa med Rene Kjær havde ingen problemer med at vinde Hoppeafdelingen.

I hoppeafdelingen vandt ENS Snapshot-datteren Victoria Sisa med Rene Kjær i sulkyen i 1.15.6a/2140 m.

Victoria Sisa ejes og er opdrættet af Bjarne Ladefoged og trænes af Martin Hansen.

Der var 66.000 kroner til hver af Avlsløbsvinderne.

Desuden vandt Michael Thorup-trænede Photo Gardenia med Henrik Lønborg på en saftig speed i 1.15.0a/2140 m sin anden sejr i år.

Vi siger TILLYKKE med sejrene til de involverede i ENS Snapshot-triumferne på Fyens Væddeløbsbane.

Du kan fortsat nå at få din hoppe bedækket af ENS SNAPSHOT – ring Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Ny sejr til Pegasus Nordkær

ENS Snapshot-sønnen Pegasus Nordkær er kommet sent i gang med karrieren, og trods sine 7 år har han blot startet 10 gange

Fredag aften vandt Pegasus Nordkær, der ejes, trænes og er opdrættet af Simon Krogh årets anden sejr i fem starter på Jydsk Væddeløbsbane. I sulkyen Christian Lindhardt.

Pegasus Nordkær sejrede i 1.16.8a/1800 m

Safari K fortsætter

ENS Snapshot-sønnen Safari K er forrygende gående i år, og har nu vundet 5 sejre og 2 andenpladser i årets otte starter.

Safari K, der er opdrættet af Hans Kurt Jensen, er norskejet og i træning hos Jan Friis har virkelig fundet de store takter frem i år, og bortset fra en start på Jägersro, så har den 5-årige vallak været et eller to i sine starter.

Bent Svendsen har været fast mand på Safari K, og det var også ham, der sad i sulkyen ved onsdagens sejr på NKI Racing Arena. Vindertiden 1.15.2a/2600 m.

På andenpladsen kom også et ENS Snapshot-afkom, Pleasure Again med Kent Friborg i 1.15.5.

Snapshotsejr i Norge

ENS SNAPSHOT-sønnen Prelude FH, der tidligere var i træning hos Preben Kjærsgaard, er blevet solgt til Norge. Her vandt den i aftes på Forus.

Prelude FH startede for anden gang efter salget til Norge og efter en tredjeplads kom den nu først over mål i 1.16.6/2550 m – præmie 18.000 NOK.

Ny sejr til Top Fighter

ENS Snapshot-sønnen Top Fighter med Kasper K Andersen var en fin vinder onsdag eftermiddag på Charlottenlund Travbane.

Spids og slut var opskriften, da Stald Maybes Top Fighter, der trænes af Tomas Malmqvist, vandt årets tredje sejr i 1.16.6a/2000 m.

Dermed var der to ENS Snapshot-vindere på Lunden denne onsdag eftermiddag. Wasabi Cloc vandt 1. løb.

Vil du også have et vinder-afkom efter ENS Snapshot – så ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Let sejr til Wasabi Cloc

ENS Snapshot-sønnen Wasabi Cloc med Henrik Lønborg i sulkyen vandt onsdag eftermiddag sin anden sejr i træk.

Det skete på Charlottenlund Travbane, hvor den fra 20 meter tillæg blev dirigeret til spids ud på sidste omgang, Et angreb fra Oops Simoni med Nicolaj Andersen blev let afvist, og Wasabi Cloc sejrede sikkert i 1.18.4/2020 m.

Wasabi Cloc er ejet og opdrættet af Stutteri Cloc.

 

ENS Snapshot dominerede Avlsløbet

Afkom efter ENS Snapshot dominerede de indledende afdelinger til Dansk Avlsløb, der blev afviklet på Fyens Væddeløbsbane lørdag eftermiddag.

Tre ud af fire afdelinger blev vundet af afkom efter ENS Snapshot.

Det kan man da godt tillade sig at være lidt stolt over.

Først var det Wishing Boy med Steen Juul, er i et spændende opløbet afviste Opdrætningsløbet-vinderen White Russian og sejrede i ny banerekord for 3-årige hingste – 1.15.7a/2140 m.

Derefter kunne sæsondebutanten, Victoria Sisa med Rene Kjær lægge feltet bag sig med mange længder og vinde i 1.16.0a/2140 m og hat-tricket kom i hus, da Winston Sisa med Jan Dahlgård vandt i samme tid som Wishing Boy 1.15.7 – her var et andet Snapshot-afkom, Unik Tamsen en flot nummer tre efter galop i første sving.

Til finalerne, som køres søndag den 15. juni på Fyens Væddeløbsbanerne kvalificerede fem ENS Snapshot-afkom sig . tre hingste/vallakker og to hopper.

Startlisterne til finalerne ser således ud:

Dansk Avlsløb for hopper 2014
1 Wonderful Ice (Earthquake) – træner John Friis
2 Viola K (Great Challenger)  – træner René Jonassen
3 Victoria Sisa  (ENS Snapshot) – træner Martin Hansen
4 Visit My Winner (Pine Chip) – træner Steen Juul
5 Viola Toft (Great Challenger) – træner Christian Lindhardt
6 Uno Bork (Beaumont Hanover)  – træner Chr. M. Lauridsen (a)
7 Viol Siem  (Hr Siem) – træner Knud Erik Hansen (a)
8 Wishbone Ulvholm (Demilo Crown) – træner Kim Holst Larsen (a)
9 U S Sport (ENS Snapshot)  – træner Anders Pedersen
10 Untouchable O L  (Great Challenger) – træner John Friis
11 Vilavaldi (Great Challenger)  – træner Knud Mønster
12 Vikki C N (Great Challenger) – træner Carsten S. Nielsen (a)

Dansk Avlsløb for hingste og vallakker 2014
1 Wishing Boy  (ENS Snapshot) – træner Gordon Dahl
2 Winston Sisa (ENS Snapshot) – træner Jan Dahlgaard
3 Win Esterel  (Esterel Sunset=- træner Jan Dahlgaard
4 White Russian (Pine Chip)  – træner Ole Bender
5 Unik Tamsen  (ENS Snapshot) – træner Gordon Dahl
6 Victor Crown (Great Challenger) – træner Tomas Malmqvist
7 Vincent (Trophy Catch)  – træner Gurli Kaagaard (a)
8 Vinder (Trophy Catch)  – træner Jørn Laursen
9 Vi Vil Se Bork Beaumont Hanover)  – træner Christian Lindhardt
10 Viking Olympic (Trophy Catch) – træner Christian Lindhardt
11 Wonnightstand (Stand Strong) – træner Tomas Malmqvist
12 Up To Date Hanke  (Classic Grand Cru) – træner Steen Juul

 

Otte Snapshot-afkom i Avlsløbet

Når der på lørdag køres kvalifikationsløb til Dansk Avlsløb på Fyens Væddeløbsbane er otte af de i alt 34 anmeldte heste faldet efter ENS Snapshot!

Dermed er ENS Snapshot den privatejede avlshingst med klart flest afkom i Dansk Avlsløb-. ja, kun Opdrætterforeningens Great Challenger har flere afkom.

I alt 14 hingste er repræsenterede i Dansk Avlsløb

Great Challenger topper med 10 afkom

Ens Snapshot har 8 afkom

Trophy Catch har 3 afkom

Beaumont Hanover har 2 afkom

10 hingste har hvert et afkom

Vejen til vindercirklen

ENS Snapshot er vejen til vindercirklen – se nu bare løbene på NKI Racing Arena søndag den 18. maj, hvor ikke færre end tre afkom efter ENS Snapshot sejrede!

Vi lader resultaterne tale for ENS Snapshot!

Toreadoren var en af ENS Snapshots tre vindere den 18, maj i Aalborg, Foto Ole Hindby,
Toreadoren var en af ENS Snapshots tre vindere den 18, maj i Aalborg, Foto Ole Hindby,

Ens Snapshot har siden sin debut i dansk traveravl med P-årgangen haft topafkom i hver årgang, og det ser slet ikke ud til at stoppe.

Hans 3-års årgang ser utrolig stærk ud.

Den indeholder bl.a. etablerede stjerner som U S Snapshot 1.15.8 – 159.750 kroner, Unik Tamsen 1.17.4 – 112.7750 kroner, Victoria Sisa 69.755 kroner g nu træner Wishing Boy sig også på med 1.15.0 – 66.500 kroner.

Senest vandt Wishing Boy en meriterende sejr finalen i DTCS 3 års serie på NKI Racing Arena, hvor han trods et hårdt løb sejrende ganske sikkert i 1.15.0a/2100 m.

Og flere er på vej – f.eks Wasabi Cloc og Winston Sisa, der begge har vundet på 17-tider

Dagens to andre Snapshot-vindere i Aalborg var i øvrigt T Møghe, som vandt i sin anden start i år og tredje i livet, samt Toreadoren, der vandt en afdeling af DM for travtrænere med Christian Lindhardt i sulkyen.

Politiken bliver knebent besejret af O*Grady.
Politiken bliver knebent besejret af O*Grady.

Flagskibet hos ENS Snapshot er jo fortsat toptraveren Politiken, der forleden leverede en toppræstation på Jägersro-banen i Sverige, hvor den efter føring blev fanget af O’Grady med Flemming Jensen akkurat målstregen. Begge i 1.12.6a/1640 m efter 1.08.5 de sidste 500 meter.

I løbet af foråret har vi også set fine præstationer af bl.a. Snapshot-datteren Salina, der er et populært samlingspunkt for anpartsstalden, Aalborghesten.

Vil du også til vindercirklen?

– Så går vejen over ENS Snapshot – bestil tid hos Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Safari K vandt igen

ENS Snapshot-sønnen Safari K med Bent Svendsen i sulkyen vandt onsdag eftermiddag sin anden sejr i træk. Det skete på Billund Trav.

Safari K vandt i 1.15.4a/1900 m og tjente 7.500 kroner. Han ejes i Norge, og trænes af Jan Friis, mens Hans Kurt Jensen har opdrættet,

Safari K har nu startet 5 gange i 2014 og har vundet 3 sejre!

 

Spændende Snapshot-søn på vej

Den 3-årige ENS Snapshot-søn Winston Sisa kan være noget helt specielt. Søndag blev den godkendt på Fyens Væddeløbsbane i fornemme 1.18.8/2160 m volte!

Winston Sisa er efter Ens Snapshot- Keenness Sisa og er dermed lillebroder til Triton Sisa (Credit Winner)

Winston Sisa ejes af Stald Trot On, er opdrættet af Bjarne Ladefoged og trænes af Jan Dahlgaard.

Suveræn sejr til Safari K

ENS Snapshot-sønnen Safari K med Bent Svendsen i sulkyen var måske eftermiddagens mest suveræne vinder på NKI Racing Arena, da banen havde løb onsdag eftermiddag med Nordisk Spil.

Det var Spids og slut for Safari K, som slet ikke lod sig hente af feltet og sejrede overlegent i 1.15.6/2100 m volte – præmie 12.500 kroner.

Norskejede Safari K trænes af  Jan Friis og er opdrættet af Hans Kurt Jensen.

Det var anden sejr i fire starter i år, og det er foreløbigt blevet til 43.081 kroner.

Ny sejr til Turbo Day

ENS Snapshot-sønnen Turbo Day er i forrygende form, og søndag eftermiddag vandt den sin anden sejr i træk på Charlottenlund Travbane.

Denne gag var det spids og slut for Turbo Day, der havde Anette Olsen i sulkyen. Sejren blev sikker i 1.15.8a/1600 m – præmie 8.000 kroner.

I ni starter har ENS Snapshot-sønnen Turbo Day nu vundet 4 sejre og tjent 58.68 kroner til sin ejer Stald Viggatorp. Træner Kaj Westergaard er opdrætter.

Oprejsning for Snapshot D K

Svenskejede, men danskopdrættede Snapshot D K var utrolig uheldig i sin forrige start, hvor den blev fanget inde bag ved en galoperende konkurrent i opløbet.

Onsdag aften kom revanchen på Jägersro, hvor ENS Snapshot -sønnen Snapshot D K med Christoffer Erikssonvinde en sikker sejr i 1.17.7a/2640 m – Førstepræmie 30.000 SEK.

Det var årets anden sejr i blot tre starter for ENS Snapshot-sønnen.

Ny sejr til Wishing Boy

ENS Snapshot-sønnen Wishing Boy med Gordon Dahl i sulkyen havde ingen problemer med at vinde sin anden start, der foregik på Jydsk Væddeløbsbane søndag eftermiddag.

Wishing Boy var i spids fra start til mål og vandt sikkert i 1.20.3a/1800 m – præmie 10.000 kroner.

Wishing Boy er efter ENS Snapshot -Vælg Cowboyland (Copperfield) og ejes af Gordan Dahl og er opdrættet af Cowboyland Aalborg.

Vil du også have et afkom som Wishing Boy – så bestil plads til din hoppe hos ENS SNAPSHOT hos Gunner Christiansen på 40 38 52 26.

Tour de Pejsegård tilbage på vinderpladsen

ENS Snapshot havde to vindere på Billund Trav lørdag aften. I 1. løb vandt Tour de Pejsegård og senere kom Salina på vinderpladsen.

Tour de Pejsegård, der ejes af Stald Pejsegård og trænes af Knud Mønster, vandt sin anden sejr i tre starter i denne sæson.

Vindertiden var så pæn som 1.16.8a/1900 m.

Salina imponerede i come back

Aalborghesten Salina med Jeppe Juel leverede en meget fornem præstation, da den lørdag aften vandt en let sejr på Billund Trav.

Det var første start siden den 17. november i fjor for Salina, men det kunne man ikke se.

ENS Snapshot-datteren vandt helt efter behag i 1.14.4a/1900 m – seks længder foran nummer to!

 

Stærk Snapshot-debutant

Wishing Boy – en 3-årig vallak efter ENS Snapshot debuterede søndag eftermiddag på NKI Racing Arena i Aalborg med en overlegen sejr i 1.18.5a/2100 m.

Wishing Boy blev kørt af sin træner Gordon Dahl, der straks fra start sendte den til spids, og her blev Wishing Boy let løbet ud.

En meget lovende debut.

Wishing Boy er opdrættet af Cowboyland Aalborg og ejes af Gordon Dahl selv.

ENS Snapshot kåret i Sverige

ENS Snapshot, der er opstaldet hos Gunner Christiansen i Biersted i Nordjylland, er blevet optaget som Listhingst i Sverige og har af den svenske Kåringskommission fået prædikatet – Høj Avlsværdi

ENS Snapshot er vurderet ud fra sin afstamning, egne præstationer samt ikke mindst sine afkoms præstationer, og er indplaceret i kategorien ” Högt skattat avelsvärde”, der er den næsthøjeste kåringsklasse i Sverige.

Ved den nylige Hingstefremstilling på Axevalla blev bl.a. Aperfectyankee, Classic Photo og Mosaique face indplaceret i denne gruppe.

I den allerhøjeste klasse er delvist danskejede Wishing Stone indplaceret.

Wishing Stone er opstaldet i USA, men tilbydes såvel danske som svenske opdrættere på frossen sæd.

At såvel ENS Snapshot som Wishing Stone nu er vurderet af indplaceret i det svenske kåringssystem betyder at svenskregisterede afkom efter dem kan anmeldes og deltage i alle klassiske svenske storløb.

Såvel ENS Snapshot som Wishing Stone udbydes af Gunner Christiansen, som du kan kontakte på 40 3 52 26

Banerekord af Snapshot 3-åring

Der blev løbet hurtigt i onsdagens Prøveløb på Skive Trav, hvor den 3-årige hoppe, Vicki Lund noteredes 1.18.0/2120 m – banerekorden for 3-årige hoppe indehaves af Emma Østervang og er på 1.19,.0

Vicki Lund er efter ENS Snapshot – Maj Lund og ejes af storstalden, Larsen & Villadsen, og det var træner Gordon Dahl, der sad i sulkyen bag hende.

Turbo Day hædret på Lunden

ENS Snapshot-sønnen Turbo Day er blevet kåret som Månedens Hest på Charlottenlund Travbane.

Turbo Day, der ejes af Stald Viggatorp og trænes af Claus Wagner, er opdrættet af Kaj Westergaard.

Turbo Day startede to gange i februar. Først blev den nummer to på Jägersro på en forrygende afslutning og derefter vandt den – på en ikke mindre forrygende afslutning på Lunden – ja, den slap ud til angreb mindre end 75 meter fra mål.

Vi ønsker kredsen om Turbo Day  Tillykke med kåringen, og den stolte fader, ENS Snapshot er klar til at modtage nye hopper i denne sæson.

Ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Photo Gardenia stjal billedet

En af de bedste præstationer på Jydsk Væddeløbsbane lørdag aften stod ENS Snapshot-sønnen Photo Gardenia for.

Fra et udvendigt startspor kunne Kent Friborg sende ham til spids og her blev Photo Gardenia til målstregen var passeret. Ganske vist kom Picasso med Bent Svendsen tæt på til slut, men sejren var aldrig i fare.

Photo Gardenia sejrede i 1.17.0a/2300 m og fik 12.500 kroner i præmie.

Photo Gardenia ejes og trænes af Michael Thorup og er opdrættet af Anton Andreassen.

 

Skal din hoppes navn på listen?

Disse fine hopper bedækkede ENS Snapshot i 2013! . Skal din hoppes navn på listen for 2014. Ring til Gunner på 40 38 52 26

Hold The Diamond 22/4
Mayday Mayday 28/4
Fancy Lady 26/4
La Simoni 27/4
Gishon SH 6/5
Funny Hill 12/6
Super Mazarina 9/5
Kamilla Øland 11/5
Safra 12/5
Hillary Ami 29/5
Heaven New 19/5
New Growe Income 11/6
Mille Fogedgaard 10/7
Nice By G 22/5
Queen Of Glory 22/5
Nathalie Hall 30/5
Bolette Arnbitter 13/6
Gå I Cowboyland 29/5
Coccola Jet 27/5
Papas 26/5
Kame 9/7
Rosemary 1/6
Nille Sensei 3/6
Hejsa JS Tag
Oddsindskudspubben 3/6
I Am a Shadow 1/7
Joyous Lee Brook 5/6
Bayon 13/7
Hippo Photo 9/6
Onella Sisa 7/6
Kadu 26/6
Gilde Cloc 11/7
Underbar (S) 15/6
Tina Brogård 16/6
Nina Corleone 16/6
Hexia 16/6
El Fidusu 23/6
Dika 20/6
Esperia Jet 21/7
Com Christina 24/6
Kate Lund 24/6
Texas Flicka 24/6
Maj Lund 2/7
Picarelli Sund 1/8
Pistill 6/7
Future Nalan 7/7
Pearsall Delivery 9/7
Hi Cut 14/7
Concordia 9/7
Vicki Øbo 12/8
Zenita Girl 9/8
Hunka Lendalund 4/8
Kometen Lendalund 3/8
Linette Trøjborg 1/8
Gimini Gull 5/8
Jill LM 15/8
Penny Diamant 20/8

Norske

Concordia O 17/5
Anki Trot 11/6
Deliberty Vision 21/5

Og Navy Seal, der også er opstaldet hos os, bedækkede

Navy Seal

Diamond BG 31/5
Oline B 6/5
PippiEyecandy 30/5
Ready To Love 14/5
Helle K 22/5
Gina Åstrup 5/7
Etolia Jet 9/7
Scotty 3/6
Kom I Cowboyland 1/6
Pame 2/6
Houston Jade 4/6
Super Spira 20/6
Las Vegas Speed 18/6
Nya Højgård 18/6
Catia Jet 27/6
Gipsy Lady 3/7
Bevis Bangsbo 23/7
Jesper Nørrevang 7/7
Asleyes Legacy 15/7
I Did It 5/8
Online LM 26/7
Vælg Cowboyland 8/7
Only For Money 23/7

Norske

Noomi Garbo 14/7
Whitney Heikad 18/5
Claricas Way 19/7
Kaya 1/7
Poa Noir 17/8

Turbo Day satte turboen til

ENS Snapshot-sønnen Turbo Day med amatørkusken Anette Olsen i sulkyen stod for en bemærkelsesværdig præstation onsdag eftermiddag på Charlottenlund Travbane.

Intet tydede på, at Turbo Day kunne vinde løbet, da feltet svingende ind på opløbet, idet den var lukket inde.

Men 75 meter fra mål kom hullet, og så satte Turbo Day turboen til!

Det burde egentlig ikke kunne lade sig gøre, men Turbo Day strøg frem og vandt sikkert med en længde i 1.17.7/2000 m.

Vil du også have et afkom som Turbo Day – så kan du allerede nu bestille plads til din hoppe hos Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Første sejr til Tour de Pejsegården

ENS Snapshot-sønnen Tour de Pejsegården fik hul på bylden, da den lørdag aften vandt en sikker sejr på Skive Trav med Birger Jørgensen i sulkyen.

Tour de Pejsegården, der ejes af Stald Pejsegården, er i træning hos Knud Mønster der havde valgt en anden af staldens heste i det aktuelle løb.

Birger Jørgensen havde derfor fået køreturen bag Tour de Pejsegården, og kvitterede med at bringe den nyblevne 4-åring til sikker sejr.

De Nye Musketerer

De tre esser!


Den sikre!

ens-snapshot
ENS SNAPSHOT (us)

v SJ’s PHOTO (US) – ENS Brittania (US) v Go Get Lost (US)

Verdensrekordholder – Hambletonian-favorit – Danmarks hurtigste avlshingst

13 sejre – 434.248 dollars – 1.09.6a

Fader til bl.a.  årets Derbyfavorit, Winston Sisa, der vandt såvel Dansk Trav Kriterium, Jydsk 3-årings Grand Prix som Dansk Avlsløb

 

 

PRIS 0 + 12.000 KRONER excl. moms.

BEDÆKKER NATURLIGT

 

Se  ENS SNAPSHOTS EGEN HJEMMESIDE  – klik her

TILMELDT DANSK AVLSLØB – LISTHINGST I SVERIGE

Den internationale!

wishing stone

 

WISHING STONE (US)

 v. CONWAY HALL (US) – MEADOWBRANCH MAGIC (US) v VALLEY VICTORY (US)

21 sejre –  2.233.820 dollars – 1.09.2a

Mest vindende søn efter Conway Hall – storløbsvinder på begge sider af Atlanten.

Pris 0 + 4.500  dollars –frost sæd

Se hjemmeside – klik her

TILMELDT DANSK AVLSLØB – LISTHINGST I SVERIGE

Den elegante!

navy seal

NAVY SEAL (US)

v. VARENNE (IT) – NIMBLE NAN (USNAVY S) v SUPERGILL (US)

15 sejre – 1.601.218 kr. – 1.11.4.

Spændende afstamning med det bedste blod fra Europa og USA. Elegant traver.

Pris 0 + 8.000 kroner excl. moms

Bedækker naturligt

Se mere – klik her

De tre Esser!


HENVENDELSE OM ALLE TRE HINGSTE, der er anmeldt til DANSK AVLSLØB til 

 GUNNER CHRISTIANSEN – 40 38 52 26

Snapshot-sejr på Jägersro

snapshot

ENS Snapshot-sønnen, Snapshot vandt tirsdag aften på Jägersro.

Snapshot blev kørt til sejr af Christoffer Eriksson og sejrede i 1.16.5a/2640 m –præmie 20.000 SEK.

Snapshot, der er opdrættet af Gunner Christiansen, blev solgt til Sverige i juli måned i fjor fra Søren Johanssons stald i Billund.

 

Top Fighter fin i come-back

ENS Snapshot-sønnen Top Fighter med Kasper K Andersen i sulkyen leverede en fremragende præstation, da den lørdag aften vandt en meget let sejr på Charlottenlund Travbane.

Top Fighter, der nu trænes af Tomas Malmqvist på Jagersro, ejes af Stald Maybe og er opdrættet af Niels Åge Friborg.

Den debuterede med sejr i december 2012, men røg ind i ben problemer. Nu skulle den atter være klar og lørdagens præstation giver store løfter for fremtiden. Lørdagens sejr blev hjemført i 1.18.6/2020 m volte

Snapshotsejr i Norge

Ens Snapshot-datteren Shakira indledte 2014 på bedste vis, da hun sejrede på Bergen Travpark for Erik Hagseth Hordvik.

Det var 7. start Shakira gjorde efter hun i efteråret blev solgt til Norge. Nu vandt hun i 1.16.1a/1600 m og tjente 15.000 kroner.

I de syv starter i Norge er det blevet til 2 sejre, 3 anden, 1 tredje og en femteplads og i alt 60.000 kroner.

 

Endnu en Snapshot-2-åring vandt

Lørdag aften vandt ENS Snapshot-sønnen, Victory Kåsgård på Skive Trav.

Danmarks ubestridte avlshingstechampion for 2-årige travere i 2013 hedder ENS Snapshot.

Med cirka 380.000 kroner i indkørte præmier har ENS Snapshots 2-års afkom vundet mere end dobbelt så meget som Great Challengers!

Det seneste skud fra talentmassen efter ENS Snapshot er Victory Kåsgård, der vandt en meget sikker sejr for Knud Mønster på Skive Trav lørdag aften i 1.20.2a/1700 m.

66.000 SEK til Politiken

Taktikken fældede Ens Snapshot-sønnen Politiken, da den lørdag eftermiddag startede som favorit i Gulddivisionen i Sverige.

Startspor 1 var den direkte årsag til at Politiken med Morten Friis ikke kunne indfri favoritværdigheden.

Parret blev overspeedet fra start, og siden sad Politiken hermetisk lukket inde i et felt, hvor konkurrenterne var meget bevidste om, hvor de havde storfavoritten!

Blot 100 meter fra mål fik Morten Friis angrebsplads med Politiken, men det var umuligt at fange Cappelo Bob med Stefan Persson, der sejrede med en halv længde.

Der var 66.000 SEK i præmie til Politiken, der inden for de to seneste måneder har hentet 220.500 SEK i Sverige!

 

 

Snapshot-sejr i Tyskland

Fredag aften vandt den 3-årige ENS Snapshot-datter, Totheriver en sikker sejr på Bahrenfeld-banen i Hamburg kørt af den fynske træner John Køhler.

Totheriver er for en måned siden solgt til den tyske travtræner Olaf J. Schrøer,og starten i aftes, var den første i hans regi.

Totheriver lå undervejs som en af de sidste i feltet, men nedad sidste langside sendte John Køhler den frem via tredje spor og midt i opløbssvinget var Totheriver i spids – og siden var det ganske nemt.

Sejr i 1.18.9a/2200 m og en førstepræmie på 3.070 Euro – eller små 25.000 kroner.

Totheriver er efter ENS Snapshot og den franske hoppe, Quarolyne Dry og er opdrættet af Cowboyland, Aalborg.

 

 

Stærke Snapshot 3-åringer

ENS Snapshot havde to gode vindere på Charlottenlund Travbane Juledag i Tempo Lund og Turbo Day.

Tempo Lund kunne trods en lille galop vinde sikkert i 1.19.6/2020 m for Birger Jørgensen, mens Turbo Day med Anette Olsen sejrede i 1.17.6/2020 m.

Tempo Lund har nu startet tre gange i karrieren og har vundet to sejre og en andenplads, mens Turbo Day har startet fem gang og har taget to sejre.

Skal du også have et afkom i Vindercirklen?

Så bestil allerede nu plads til din hoppe ved Ens Snapshot – ring til Gunner Christiansen 40 38 52 26.

Politiken i Gulddivisionen

maharjah-mal-lj-jpg-346500

ENS Snapshot-sønnen Politiken tog med en fornem tredjeplads bag Maharajah forleden skridtet ind i den svenske Gulddivision.

Trods fjerde spor svinget rundt afsluttede 12  Politiken med Morten Friis  (yderst) hurtigst af alle og besatte tredjepladsen i 1.12.9a/2140 m.

2 Juledag er Politiken atter til start i Gulddvisionen, og efter den stærke præstation senest er den favorit.

Løbet køres på Axevalla, og Politiken er til start i 1. løb, hvor der er en førstepræmie på 150.000 SEK.

Der er blot otte heste til start i denne udgave af Gulddivisonen, og derfor er løbet lagt som 1. løb og uden for V75.

Foto Kanal75.

4. sæsonsejr til Snapshots Star

Ens Snapshot-sønnen Snapshots Star vandt søndag eftermiddag sin fjerde sejr i 2012.

Det skete på NKI Racing Arena i Aalborg, og Snapshots Star vandt sikkert med Niels Knudsen i sulkyen i 1.18.0/2100 m – præmie 10.000 kroner

Snapshots Star trænes i Aarhus af Peter Frandsen. Sejren var dens fjerde i 20 starter i år.

Fin Snapshot-debutant

Søndag eftermiddag debuterede ENS Snapshot-sønnen, Thor Gammelsbæk med Jeppe Juel i sulkyen på NKI Racing Arena med en suveræn sejr i 1.18.0/2100 m volte.

Thor Gammelsbæk var i spids fra start, og blev undervejs presset flere gange – med 500 meter tilbage bad Jeppe Juel Thor Gammelsbæk om at øge farten, parret forsvandt til en uhyre sikker sejr.

Thor Gammelsbæk vandt med mere end 20 meter.

Tillykke til ejeren og opdrætteren Niels Chr. Pedersen samt træner Jeppe Juel.

Please Perfect sluttede med sejr

Ens Snapshot-sønnen Please Perfect med Steen Juul i sulkyen satte onsdag eftermiddag på Charlottenlund Travbane punktum for en fin sæson, da den vandt årets 8. sejr

Please Perfect har blot startet 16 gange og har været i Plads i 12 af starterne.

Med onsdagens førstepræmie på 25.000 kroner passerede Please Perfect en samlet indtjening på 400.000 kroner alene i denne sæson, og han mangler nu kun mindre end 75.000 kroner i at runde millionen i indtjening,

Ny sejr til Unik Tamsen

Søndag eftermiddag vandt ENS Snapshot-sønnen Unik Tamsen sin tredje sejr i år og anden i træk.

Unik Tamsen med Steen Juul vandt Poul Kraghs Mindeløb på Jydsk Væddeløbsbane på en meget, meget tung bane – vindertiden var blot 1.27.1.

Førstepræmien var på 20.000 kroner og dermed passerede 2-årige Unik Tamsen 100.000 kroner i indtjening. – Ialt har han foreløbig tjent 107.750 kroner.

Ny sejr til Politiken

ENS Snaphot-sønnen Politiken vandt for 14 dage siden på Åby Travet og torsdag den 28. 11 – var han atter tilbage på Gøteborg-banen . og igen blev det til sejr.

Morten Friis sad som sædvanlig bag Politiken og efter at være blevet bragt ud til angreb med 700 meter tilbage fik Politiken overtaget kort før mål og vandt i 1.12.8a/1640m . førstepræmie flotte 80.000 SEK.

Det var Politikens 19. sejr i karrieren,

Snapshot-søn vandt Tarokserien

ENS Snapshot-sønnen, Threeshots med Søren Johansson vandt finalen i Tarok-serien på Skive Trav søndag eftermiddag.

I en flot finish i Open Strech nåede den frem til sejr i 1.18.7/2100 m – der var 25.000 kroner i førstepræmie.

Det var anden sejr i år til Threeshots, der nu har tjent 40.500 kroner.

 

Unik Tamsen 2 års Mester

At ENS Snapshot-sønnen, Unik Tamsen er en af dansk travsports allerbedste 2-årige heste har den forlængst bevist – og derfor var det heller ikke dne store overraskelse, at den lørdag eftermiddag vandt NFTs 2 års mesterskab.

Det var sjette gang træner Gordon Dahl bragte Unik Tamsen til sejr,og selv om hesten gjorde løbet mere spændende ved at bryde ud på opløbshjørnet, så blev sejren sikker.

Unik Tamsen, der ejes af Per Damberg og er opdrættet af Jette Tamsen, har nu tjent 87.750 kroner.

Ny sejr til Tarantino

ENS Snapshot-datteren Tarantino, der trænes af Søren Johansson i Billund, vandt fredag aften sin anden sejr i træk.

Det skete på Fyens Væddeløbsbane, hvor Tarantino sejrede sikkert i 1.18.3/2140 m volte.

Tarantino, der ejes af  Mikael Poulsen, har nu sejret tre gange i karrieren og har tjent 20.600 kroner.

Pioneer Shadow tilbage

Tirsdag aften vandt Pioneer Shadow med Ken Ecce i sulkyen Høsthandicap på Jägersro med en førstepræmie på 25.000 SEK.

Helbredet har drillet den tidligere sejrshest Pioneer Shadow, der ejes af Stald Kojak, og det er blot blevet til fire starter i år.

Forhåbentlig er Pioneer Shadow blevet sine skader kvit, således at han kan følge tirsdagens sejr op.

Den blev i øvrigt hjemført i 1.15.7/2140 m volte.

Gode Snapshot 3-åringer

ENS Snapshot har mange fine ungheste og vi noterer sejre til såvel Tarantino som til This is Anfield.

Tarantino vandt forleden i Billund for sin træner Søren Johansson i 1.17.3/2000 m, mens Thos is Anfield sejrede på Jydsk Væddeløbsbane for Henrik Løborg i 1.19.3/1820 m.

Tarantino har nu startet 10 gange og har vundet to sejre og 15.600 kroner, mens This is Anfield har startet 7 gange og har vundet 21.400 kroner.

Ny sejr til Please Perfect

ENS Snapshot-sønnen Please Perfect har haft en forrygende sæson og torsdag aften vandt den sin 7. sæsonsejr med Steen Juul i sulkyen på Åby Travet.

Please Perfect var tidligt i spids, og stred tappert i opløbet til sejr i 1.12.7a/1640 m -præmie 40.000 SEK.

Som nævnt var det 7. sæsonsejr til Please Perfect i bare 14 sæsonstarter, og det er blevet til mere end 350.000 kroner i præmier alene i år.

 

 

Politiken holdt legestue

ENS Snapshot-sønnen Politiken med Morten Friis i sulkyen holdt legestue på Åby Travet torsdag aften.

Efter en perfekt rejse i andet par udvendigt gik Politiken frem i opløbssvinget og trak fra til klar sejr i 1.134a/2140 m – der ar 50.000 SEK i præmie.

Snapshot-sejr i Norge

ENS Snapshot-datteren, den 4-årige Shakira vandt torsdag på Bergen Travpark i Norge. Hun sejrede i 1.17.4a/1600 m og fik 15.000 kroner i præmie.

Det var anden start for Shakira efter salg til Norge i september. I hendes første start var hun nummer to i 1.18.6/2140 m -præmie 7.500 kroner.

4 Snapshot-afkom i Opdrætningsløbet

Fire ud af ni startende i det klassiske Dansk Opdrætningløb, der køres på Charlottenlund Travbane søndag eftermiddag har Ens Snapshot som fader.

De fire Snapshot-afkom er 2 US Snapshot med Steen Juul, 5 Victoria Sisa med Rene Kjær, 6 Unik Tamsen med Jeppe Juel og norskejede 8 Victoria Lund med Odd Arne Sagholen.

 

Snapshot 2-åring løb 1.15.8

Søndag eftermiddag blev 2-årige U S Snapshot en af dansk travsports hurtigste 2-åringer gennem tiderne, da den løb 1.15.8a/1600 m på Charlottenlund Travbane.

6 ENS Snapshot-afkom i Avlsløbet

Når der på mandag køres indledende afdeling i Dansk Avlsløb for 3-åringer på Skive Trav så har ejerne af 6 ENS Snasphot-afkom udnyttet muligheden for at være med i dette løb.

Dansk Avlsløb er kun for 3-årige heste, der er faldet efter hingste, der er tilmeldt Dansk Avlsløb, og det gør løbet specielt i forhold til travsportens øvrige storløb.

De seks ENS Snapshot-afkom, der starter i kvalifikationsløbene i Skive er:

Tip Chip

Tornado Høgholt

Thelma H S

Tarantino

Threeshots

Tonicetobetrue

 

Threeshots i tredje start

Der er god gang i afkommene efter ENS Snapshot, og i søndags vandt 3-årige Threeshot en sikker sejr på Billund Trav.

Træner Søren Johansson sad i sulkyen bag Threeshots, der vandt sikkert i 1.17.5/2000 m volte

Endnu en Snapshot-vinder

Det var ikke kun Victoria Sisa, der sørgede for en ENS Snapshot-sejr på Skive Trav mandag aften. Også Pleasure Again kom på vinderpladsen.

Pleasure Again, der ejes af Betina og Kim Holst, blev kørt til sejr af Birger Jørgensen. Med førstepræmien på 5.000 kroner har Pleasure Again alene i denne sæson vundet 44.900 kroner.

Ny sejr til Victoria Sisa

ENS Snapshot har flere fine 2-åringer på banerne i år –  en af den er Victoria Sisa, der ejes og er opdrættet af Bjarne Ladefoged og trænes af Martin Hansen i Billund.

Victoria Sisa debuterede med sejr på Charlottenlund Travben i 1.19.3/2000 m og mandag aften sejrede Victoria Sisa så igen – nu på Skive Trav, hvor hun legede sig til sejr i flotte 1.18.7/2120 m – en notering, der med bred margin er ny banerekord for 2-åringerne på Skive Trav

Politiken i storform

ENS Snapshots mest vindende søn (foreløbig), Politiken har virkelig fundet en formtop, og søndag eftermiddag holdt den på  ny legestue med dele af den danske hurtigklasse på Skive Trav.

Et angreb fra Neo Holmsminde efter 700 meters kørsel blev sikkert afvist, og derefter var det spil til et mål for Politiken, der sejrede helt efter behag i 1.13.8a/1900 m for Morten Friis.

Næste opgave bliver Koster Memorial om 14 dage.

Vi glæder os!

6. sæsonsejr til Please Perfect

ENS Snapshot-sønnen, Please Perfect, der trænes af Steen Juul, vandt torsdag aften sin sjette sæsonsejr. Det skete på Åby Travet ved Gøteborg.

Steen Juul havde overladt linerne til Thomas Uhrberg, der kvitterede ved at en sikker start til mål sejr i 1.13.0a/1640 m og med førstepræmien på 34.014 kroner (danske) rundede Please Perfect en indtjening på 300.000 kroner alene i denne sæson.

I alt er det nu blevet til 844.442 kroner i karrieren.

Please Perfect ejes af Light Valley Stud og er opdrættet af Torben Pilgård.

 

Ny Snapshot 2 års-vinder

ENS Snapshot-datteren Victoria Sisa med Rene Kjær i sulkyen var en meget sikker vinder af 2-årsløbet på Kriterie-dagen på Charlottenund Travbane.

Victoria Sisa, der trænes af Martin Hansen i Billund, var i spids fra start til mål og sejrede sikkert i 1.19.3/2000 m.

Victoria Sisa har Kadu (Shane T Hanover) som moder – Victoria Sisa er Kadu’s første startende afkom. Hun er opdrættet af Bjarne Ladefoged.

ENS Snapshot har nu haft fem startende 2-åringer  – de tre har løbet bedre end 1.18.0 – og alle har løbet bedre end 1.20.

Du kan allerede nu reservere plads ved ENS Snasphot i 2014 . – eller vil du købe et ENS Snasphot-afkom?

Ring Gunner Christiansen 40 38 52 26

 

 

Snapshot-triumf i JVB Grand Prix-

ENS Snapshot-afkom prægede søndagens Jydsk 2-årings Grand Prix, idet hingsten U S Snapshot med Steen Juul sejrede efter føring det meste af løbet i flotte 1.17.3a/1800 m, mens Unik Tamsen med Birger Jørgensen blev nummer tre i 1.17.4.

Og Unik Tamsen  kunne måske være blevet nummer to, hvis den havde fået frit løb i opløbet.

Men altså en stor succes for vor avlshingst ENS Snapshot.

U S Snapshot ejes af den nye storstald Larsen & Villadsen I/S, der her fik sin første storløbssejr. Den trænes af Grdon Dahl og er opdrættet af Torben Christiansen.

Unik Tamsen trænes også af Gordon Dahl og ejes af storhesteejeren Per Damberg. Jette Tamsen har opdrættet Unik Tamsen.

Vi ønsker Tillykke til vinderne

Vil du også have en vinderhest efter ENS Snapshot, så kan du allerede nu reservere plads til din hoppe til næste år, men du kan også købe en af de fine ungheste vi har efter tophingsten Ens Snapshot.

Kontakt Gunnar Christiansen på 40 38 52 26

Sikken en weekend!!

Ens Snapshot havde en fantastisk weekend i Aalborg, hvor Salina sejrede lørdag og såvel Politiken som Unik Tamsen om søndagen.

Aalborghesten Salina fortsætter de fine takter, og på en meget flot afslutning nåede den frem til sejr for Jeppe Juel i 1.15.0/2120 meter.

Det var tredje sejr i træk til Salina på Aalborg-banen og siden den blev Aalborghest.

Politiken har i lang tid været mest vindende og hurtigste afkom efter ENS Snapshot, og den position understregede den med stor tydelighed, da den satte den danske elite til vægs ved en fornem sejr med Morten Friis i sulkyen.

Efter et perfekt løb i andet par udvendigt skød Politiken frem i opløbssvinget, og ind i opløbet trak Morten Friis det norske hovedløb.

Da var det som om Politiken fandt et ekstra gear, og den trak fra konkurrenterne til sikker sejr i 1.11.8a/1600 m – kun 1/10 fra banerekorden.

I 2-årsløbet startede Unik Tamsen med Birger Jørgensen for anden gang i karrieren. I debuten sad Unik Tamsen fast i ryg på en tredjeplads over mål.

Her sad den i vinderhullet indtil midt i opløbssvinget, hvor Birger Jørgensen trak den bagom og sendte den frem ude i tredje spor.

Ned gennem opløbet fightede Unik Tamsen sig til sejr i 1.18.9a/2100 m

Unik Tamsen  trænes af Gordon Dahl.

Vi du også have et ENS Snapshot afkom, så du kan komme i Vindercirklen – vi kan tilbyde flere spændende afkom – også startklare.

Ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26

 

 

Safari K var overlegen

ENS Snapshot-sønnen Safari K, der trænes af Jan Friis, vandt torsdagens højst doterede løb på Billund Trav overlegent for Bent Svendsen.

Safari K var op mod 30 meter foran nummer to .  den vandt i 1.16.3/2000 m og fik 20.000 kroner i præmie.

Safari K ejes af Knut Fjordheim.

Ny sejr til Salina

ENS Snapshotdatteren Salina med Jeppe Juel i sulkyen vandt onsdag eftermiddag sin fjerde sejr i år i blot seks starter – og igen var hoppen helt overlegen.

Salina, der ejes af Team Aalborghesten og således har mere end 100 ejere, sejrede på NKI Racing Arena i 1.15.6/2100 m – hun har alene i år tjent 45.000 kroner.

Snapshot Star fanget på stregen

ENS Snapshot-sønnen Snapshot Star, der trænes og køres af Peter Frandsen, har vist fin form gennem længere tid, og fredag aften så det ud til at den skulle vinde en fortjent sejr på Jydsk Væddeløbsbane.

Snapshot Star var tidligt i spids, og ind i opløbet rykkede den fri af feltet. Ene optog Jeroboam med Jeppe Juel forfølgelsen, og den nærmede sig hastigt op mod mål.

Ved målpassage var de to på linje, og målfotografiet kunne ikke skille dem ad.

Snapshot Star, der nu vandt årets anden sejr, kunne noteres for ny voltestartsrekord , 1.17.1/1800 m.

 Photo vandt på Lunden

Forleden vandt ENS Snapshot-datteren Salina en meget imponerende sejr på NKI Racing Arena i Aalborg og i går ville storesøster, Photo ikke stå tilbage for lillesøster og vandt på Charlottenlund Travbane.

Photo blev kørt af den kun 17-årige Tobias Nygård Jonassen og sejrede sikkert i 1.17.6/2000 m.

Moder til de to dygtige søskende er Dika, der også har en 2-åring efter ENS Snasphot, der hedder Venezia-

Please Perfect imponerede på Jägersro

ENS Snapshot-sønnen Please Perfect med Steen Juul i sulkyen var en af de fine danske vindere på Åbergs-dagen på Jägersro.

Trods startspor i anden række og trods fjerde spor opløbssvinget rundt kunne Please Perfect afgøre løbet til sin fordel og vinde i 1.10.9a/1609 m. Der var 70.000 SEK i førstepræmie.

Please Perfect, der ejes Light Valley Stud og er opdrættet af  Stald Perfect, har nu tjent i alt 703.421 kroner.

 

Let sejr til Tarantino

Ens Snapshot-datteren Tarantino vandt fredag aften en let sejr på Fyens Væddeløbsbane for sin træner Søren Johansson efter en sidste kilometer i 1.15-tempo.

Det var blot anden start i karrieren for Tarantino, der let fangede længe førende Traviata og gik forbi til sikker sejr i 1.19.6/2140 m – præmie 5.000 kroner.

Tarantino ejes af Mikael Poulsen, trænes af Søren Johansson og er opdrættet af Torben Christiansen.

VI ønsker tillykke!

Snapshot-hoppe imponerede

salina
Salina, der er NKI Racing Arenas nye folkehest – også kaldet Aalborghesten – fik en imponerende debut for sine mange nye ejere, da den vandt i stor stil for Jeppe Juel mandag aften.

ENS Snapshot-datteren Salina gjorde bestemt ikke opgaven lettere for sig selv, idet den galoperede kort efter start og tabte så meget, at man troede, at løbet var ovre for dens vedkommende.

Ud på sidste omgang lå den sjette indvendigt i et langstrakt felt og havde vel omkring 50 meter op til førende Simoni’s Natural.

Stille og roligt forberede Salina sig ned ad staldsiden, men ud af opløbssvinget var den fortsat 20 meter bag førerhesten.

Men så satte Jeppe Juel turboen til.

Salina fløj fremad og det så ud som om konkurrenterne stod stille. Salina vandt i ny rekord 1.15.4a/2100 m.

Tillykke til projekt Aalborghesten og Jeppe Juel.

Vil du også have en ”Salina” – for du kan jo endnu nå at få bedækket din hoppe – så ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26.

Foto Ole Hindby.

Snapshot 2-åringer dominerede

Det var to afkom efter ENS Snapshot, der gjorde op om sejren i årets andet danske løb for 2-åringer, der blev kørt på Jydsk Væddeløbsbane søndag eftermiddag.

U S Snapshot, der trænes af Gordon Dahl, men som havde Steen Juul i sulkyen, var i spids fra start, og kunne i opløbet let afvise angreb fra halvsøsteren Victoria Lund med Christian Lindhardt.

De to ENS Snapshot-afkom fik begge noteret 1.18.6a/1800 m.

Vinderen er første afkom efter den stærke hoppe Pearsall Delivery, og den ejes af storstalden Larsen & Villadsen I/S, der netop har erhvervet Amaretto –  en helsøster til U S Snapshot.

Vil du også have et afkom, der kan være med i 2-årsløbene – så ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26 og bestil tid til din hoppe hos ENS Snapshot.

This Is Anfield vandt fra dødens

Ens Snapshot-sønnnen, This is Anfield med Henrik Lønborg leverede en meget stærk præstation lørdag eftermiddag på Jydsk Væddeløbsbane, hvor den vandt karrierens første sejr i blot sin anden start.

Det meste af løbet sad This is Anfield udvendigt på den førende T D Sleipner, men ind i opløbet gik den afgørende frem og selv om den var ved at snuble 100 meter fra mål, så klarede den at afvise løbets favorit, Remington West og vandt i rekord 1.20.5/2320 meter volte start.

Endnu en Snapshot 2-åring godkendt

U S Snapshot hedder en 2-årig hingst efter ENS Snapshot – Pearsall Hanover, der lørdag blev godkendt på Skive Trav i pæne 1.20.8/2140 m med Birger Jørgensen i sulkyen.
U S Snapshot er første afkom efter den distancestærke hoppe Pearsall Hanover 1.16.0 – 328.909 kroner.
U S Snapshot ejes af Larsen & Villadsen I/S og trænes af Gordon Dahl.

Er din hoppe ikke kommet ifol endnu?

Så ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26 og aftal tid til bedækning hos ENS Snapshot.

Ny sejr til Tip Chip

ENS Snapshot-sønnen Tip Chip med træner Pauli Andersen vandt fredag aften en let sejr på NKI Racing Arena i Aalborg.

20 meter tillæg var intet problem for ENS Snapshot-sønnen, der tilmed var ude i tredje spor i opløbssvinget.

Ned  gennem opløbet fik den overtaget og sejrede ganske nemt for Pauli Andersen i flotte 1.17.9/2120 m.

Det var anden sejr i tre starter til den lovende hingst, der ejes og er opdrættet af Danish Cowboy Stable.

Du kan se Tip Chips sejr på dette link –  klik her

 

Let sejr til Princeton

Efter tre måneders pause vendte ENS Snapshot-sønnen Princeton tilbage i løbene søndag eftermiddag med en flot sejr i 1.15.5a/2000 m.

Jeppe Juel kørte et offensivt løb med Princeton og parret sejrede helt efter behag på Charlottenlund Travbane.

Det var karrieresejr nummer 10 i 46 starter til Princeton, der nu har vundetsmå  300.000 kroner i karrieren.

Vil du også have et afkom som Princeton, så skal du bruge ENS Snapsshot  – ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26 og bestil plads til din hoppe.

ENS Snapshot 2-åring i 1.20.0/2160 m

Lørdag formiddag blev ENS Snapshot-datteren, 2-årige Victoria Lund godkendt i 1.20.0/2160 meter  volte på Skive Trav.

Victoria Lund ejes og trænes af Christian Lindhardt og er opdrættet af Arne S. Sørensen.

Flyvende Snapshot 2-åring

U S Sport – en 2-åring efter ENS Snapshot var mandag aften i Baby-løb på NKI Racing Arena i Aalborg og lavede en næsten for god præstation.

Det kom i hvert fald til at koste træner Anders Pedersen en bøde på 500 kroner, idet U S Sport noteredes for 1.23.9a/1600 m  – hvor ideal-tiden var 1.29!

 

Fin præstation af Please Perfect

ENS Snapshot-sønnen Please Perfect med Steen Juul i sulyen leverede n flot præstation, da den lørdag eftermiddag startede i Bronsdivisionens finale på Solvalla.

Please Perfect var i spids fra start og førte til kort f’ør mål. Det blev til en tredjeplads i 1.12.6a/2140 m og 49.000 SEK i præmie.

Vinderen, Mr Chicago noteredes for 1.12.5.

Årets første til Snapshots Star

ENS Snapshot-sønnen Snapshots Star vandt lørdag sin første sejr i 2013. Det skete på Jydsk Væddeløbsbane med Niels Knudsen i sulkyen. Vindertid 1.19.6/1840 ,.

Snapshots Star ejes af Stald Grand og trænes af Peter Frandsen.

ENS Snapshot-datter Aalborghest

ENS Snapshot-datteren Salina er den nye Aalborg-hest.

Aalborghesten er et anpartsprojekt, som NKI Racing Arena har udarbejdet, og det koster 500 kroner en apart. Der er foreløbig solgt 180 anparter – målet er mindst 200.

Salina skal trænes af Jeppe Juel, der prøvekørte hende i mandags og var særdeles tilfreds.

Salina har i år startet tre gange og har vundet to sejre.

Salina får sin første start som Aalborghest den 10. juni.

Pegasus fløj lavt

ENS Snapshot-sønnen Pegasus med Johnny Jørgensen vandt en sikker sejr på Jydsk Væddeløbsbane fredag aften.

Med 20 meter tillæg vandt Pegasus i 1.18.3/1820 m sæsonens første sejr og den anden i karrieren.

Pegasus indledte sin løbskarriere som 4-åring med 1 sejr i 4 starter, men var slet ikke til start i fjor.

Nu er den tilbage og fredagens sejr var den første i år efter flere gode placeringer.

Pegasus ejes, trænes og er opdrættet af Team Kørting.

Tip Chip vandt i debutten

ENS Snapshot-sønnen Tip Chip med Pauli Andersen i sulkyen indledte mandag aften sin væddeløbskarriere på bedste vis, da den vandt en sikker sejr på NKI Racing Arena i Aalborg.

Efter en rolig start bragte Pauli Andersen Tip Chip til spids, og parret holdt let løbet ud til sejr i 1.20.0/2100 m. Der var 5.000 kr i præmie.

 

5. sejr i træk til Please Perfect

ENS Snapshot-sønnen Please Perfect leverede en ny stærk præstation, da den på Oslo Grand Pix-dagen vandt en sikker sejr i 1.14.7a/2100 m for Thomas Uhrberg.

Please Perfect slap ud til angreb på opløbshjørnet og stred sig frem til sejr med ¾ længde.

Sejren, der gav 100.000 kr. i præmie, gav også plads i Broncedivisionens finale i Elitloppsweekenden.

Please Perfect ejes af Light Valley Stud, trænes af Steen Juul og er opdrættet af Stald Perfect.

Please Perfect har nu vundet små 700.000 kroner i karrieren.

Vil du også have et afkom som Please Perfect med ENS SNAPSHOT som fader – så ring Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Første sejr til Speedy Højlund

På Jydsk Væddeløbsbane vandt ENS Snapshot-sønnen Speedy Højlund onsdag eftermiddag karrierens første sejr.

Speedy Højlund er ejet af Lasse Kristensen og Allan Jensen og sidstnævnte træner den også.

Kent Friborg sad i sulkyen, og sejren var sikker i 1.19.9/1800 m volte. Der var 7.500 kroner i førstepræmie.

Phoenix fin i sæsondebut

ENS Snapshot-datteren Phoenix kom godt fra start i 2013, da den mandag aften vandt sin sæsondebut på NKI Racing Arena for sin ejer Jacob Christiansen. Phoneix sejrede i 1.18.7/2100 m volte og fik 7.500 kroner i præmie.

Politiken strålede i sæsondebut

ENS Snapshot-sønnen Politiken med Morten Friis i sulkyen leverede en meget flot indsats, da den vandt Jubilæumspokalen på Skive Trav søndag eftermiddag.

Politiken nedkæmpede sikkert storfavoritten O’Grady med Flemming Jensen ind i opløbet og sejrede sikkert i 1.13.1a/1600 m.

Det var Politikens første start siden slutningen af november.

Vil du også have et afkom som Politiken, så skal du bruge ENS SNAPSHOT – ring til Gunner Christiansen på 40 38 52 26

Velkommen

Velkommen til vort website, hvor du kan læse om avlshingsten ENS Snapshot og dens afkom.

ENS Snapshot er kommet forrygende fra start som avlshingst og er bl.a. fader til millionæren Politiken , Please Perfect – vinder af Derbyrevanchen, sejrshestene Prelude FH og Pioneer Shadow og mange flere.

ENS Snapshot er klar til at modtage DIN hoppe i 2013!’

Han koster 0 + 12.000 kroner excl. moms – og “Snapshotten” bedækker naturligt.

Og OBS!! – Gratis opstaldning fra april – september for hopper til ENS SNAPSHOT

Velkommen!

Michael’s Turn

v. Muscle Hill – Decimal Hanover v. SJ’s Caviar

Først Muscle Hill-søn opstaldet I Danmark – moderen søster til bl.a. Donato Hanover.
Pris 2017: 0 + 12.000 DKK excl. Moms.
Rabat ved flere hopper
Transportsæd!

Ens Snapshot

v. SJ’s Photo – ENS Brittania v. Go Get Lost
Championhingst 2015-2016
Fader til bl.a. Derbyvinderen og verdensrekordholderen Winston Sisa
Pris 2017: 0 + 12.000 DKK excl. Moms.
Rabat ved flere hopper
Transportsæd!

To sejre i Skive på Musketerdagen 1. juni. Tre sejre i Aarhus onsdag 3. juni. Det er facit de seneste dage for Ens Snapshots afkom, som bare vinder og vinder og vinder.

Vinderhestene i Skive hed Andre Ward, som fra dødens kunne vinde på 1.14,0a/2060m, mens Dixi bare fortsætter med at stable sejre. Tog i Skive sin fjerde sejre i træk, denne gang med træner Bo Westergaard i sulkyen. Dixis vindertid var 1.14,5/2020m.

I Aarhus hed sejrstrioen Arm Bri (1.16,3a/1800m), Elena Avalon (billedet, 1.16,4a/1800m) og Chardonnay 1.16,7/1800m.

Ens Snapshot ønsker stort tillykke til alle vinderne! Mon ikke der kommer mange flere vindere i de kommende dage, hvor der køres løb på Nykøbing Falster torsdag, Lunden fredag, Odense lørdag, Bornholm søndag og Skive mandag.

Elena Avalon vinder i Aarhus onsdag d. 3. juni for Finn M. Lassen. Foto: Ole Hindby

Easy Winner N vandt på Bjerke

Vi er bagud med en Ens Snapshot-sejr. Den kom onsdag på Bjerke Travbane i Norge, hvor Easy Winner N kunne sejre med Eirik Høitomt i sulkyen. Vindertiden flotte 1.13,0a/1609m. Favoritten i løbet, Unblemished Record, tog spids og Easy Winner N havnede udvendigt i en lang dødens. 500m i 1.10-fart og 1.12,8/kilometeren alt imens Easy Winner N tyggede sig nærmere og nærmere Unblemished Record. Og midt på opløbet var sagen bøf, og Easy Winner N vandt til slut enkelt.

Det var tredje karrieresejr for Easy Winner N, som ikke kun har Ens Snapshot som far, men også Gunner Christiansen som opdrætter. Herunder ses målfotoet.

Dixi nappede 100.000 s.kr. på Åby

Ens Snapshot-hoppen Dixi bare vinder og vinder og vinder…. Onsdag aften var den igen på vinderpladsen på Åby Travet, og sejren til 100.000 s.kr. kom med Björn Goop i sulkyen. Sejren blev kneben foran staldkammeraten Prapai R med cheftræner Bo Westergaard selv i sulkyen. Vindertiden blev 1.13,4/2140m.

Det var HÅRDT I MÅÅÅL mellem staldkammeraterne Dixi (Ens Snapshot) og Prapai R.
Målfoto: Kanal75

Ege vandt i Aalborg 25/5

Det blev til en enkelt sejr til Ens Snapshot mandag eftermiddag i Aalborg. Den kom til Ole G. Nielsen-trænede Ege, som førte hele løbet, og til slut vandt let i tiden 1.17,2/2140m.

Ege vinder med Jeppe Juel i Aalborg 25/5. Foto: Ditte Hesselborg

Tre sejre til Ens Snapshot i Billund og Odense

De seneste to dage har der været løb i Billund og Odense – og Ens Snapshots afkom fortsætter bare med at vinde. I Billund var det Steen Juul-trænede Wonderboy, der kunne vinde sikkert i tiden 1.14,9/2020m, mens det i Odense var Freddy Boy og Worst Nightmare, som stod for vinderbuketterne.

Freddy Boy (træner Lindy Holm, kusk Jeppe Rask) vandt i 1.18,0/2140m i sin blot anden start. I debuten galopperede han en topplacering væk på en 1.17-tid, så sejren kom ikke overraskende overhovedet. Worst Nightmare (Knud Mønster) speedede igen flot over de sidste 5-600m, og vandt sikkert på 1.14,3a/2140m.

Ens Snapshot vrinsker tillykke fra Biersted!

To Ens Snapshot-sejre i Skive 18/5

Det blev til to start-til-mål-sejre i Skive mandag eftermiddag. Først førte Deepdeepundercover hele vejen rundt for Henrik Lønborg, og vandt på 1.17,1/2000m og lidt senere på løbsdagen vandt Epoke Pi for Jeppe Rask i tiden 1.18,2/2000m.

Deepdeepundercover vinder for Henrik Lønborg i Skive. Foto: Flemming Andersen

Ens Snapshots afkom bare vinder og vinder og vinder…. Så se at få booket plads ved Avlschampionen 2019!

I torsdags havde vi nær overset en flot dobbeltsejr, da Dixi vandt igen-igen for Søren Klitgaard, og gjorde det foran Preben Kjærsgaard-trænede Envy Secret. Dobbeltsejr altså! Der var fine 35.000 s.kr. og 17.500 s.kr. i præmier.

Ens Snapshot vrinsker tillykke fra Biersted!

Dixi ved en tidligere sejr for Søren Klitgaard. Torsdag vandt parret igen i Sverige. Foto: Ditte Hesselborg

To sejre til Ens Snapshot i Aarhus 16/5

Dagen før Copenhagen Cup blev der kørt løb i Aarhus, og her fik Ens Snapshot to vindere. Først til Askepot Macoy i 4. løb og dernæst til Arm Bri i 5. løb. I 7. løb var der også en “Snapshot’er” først i mål, nemlig Elena Avalon, men denne blev disket for at have en for lang galop på undervejs.

Askepot Macoy blev kørt af Jesper Olsen, som hermed fik sin første sejr som kusk siden 17/10-2016, mens Arm Bri havde Henrik Lønborg i sulkyen. Ens Snapshot ønsker tillykke til begge vinderne samt kredsen omkring hestene.

Askepot Macoy vandt i Aarhus lørdag 16/5 for Jesper Olsen. Foto: Ole Hindby.

Fy for en Frederik!

Ved løbene i Billund onsdag eftermiddag imponerede Ens Snapshot-sønnen Frederik ikke så lidt endda! Der var altså tale om en debutant, men den tordnede bare banen rundt, og vandt afstoppet i 1.17,2a/1900m. Træner er Hans Ulrik Kristensen fra Skive, og hesten er naturligvis opkaldt efter dennes søn Frederik Bay Kristensen.

Blandt de besejrede var bl.a. Flower Dust, som der ellers var gået rigtig gode rygter om forud for løbet. Men det var Frederik ligeglad med, for den bombede til spids, og lod sig sidenhen aldrig fange. Ens Snapshot letter på hatten!

Frederik vinder sin debut på 1.17,2a/1900m i Billund. Foto: Kjeld Mikkelsen, KM FOTO

Benjamin Nordal scorede hattrick!

Ved løbene på Lunden tirsdag eftermiddag vandt Benjamin Nordal sin tredje sejr på stribe. Det skete endnu engang efter en sukkerstyring af den unge Kaj Jensen-jockey Casper Mølgaard Nielsen. Vindertiden 1.14,4a/1600m. Ens Snapshot ønsker tillykke!

BENJAMIN NORDAL med Casper M. nielsen 6. løbs vinder på Charlottenlund d. 2020-05-12. Foto: Burt Seeger.

Vi leverer transportsæd efter begge hingste!!
Rabat ved flere hopper

ENS Snapshot og Michaels Turn står til bedækning for
0 + 12.000 kroner excl. moms

Kontakt

Gunner Christiansen
Nørgårdsvej 31,
9440 Åbybro.
Tlf: 40 38 52 26
Email: gunnerchristiansen@outlook.com